Yvonne

Trafiklärare

AM-behörighet (EU-moped)

Mopeden öppnar helt nya vägar. Till träningen, kompisarna, skolan, extrajobbet eller precis vart du vill. En ny frihet och självständighet, men också ett ansvar. Därför behöver du ett körkort. Och det är därför Driver finns.

När du startar din utbildning varvar du teoristudier- och körlektioner. Vi har 4 st lärarledda teorilektioner där du som elev är delaktig i diskussioner, lyssnar på föreläsningar, och deltar i värderingsövningar. Körningen inleds på manöverbana för att sedan övergå till övningskörning i olika trafikmiljöer.

När du gått igenom alla delar i utbildningen bokar vi tid för ditt teoriprov på Trafikverket. För körningen finns inget formellt prov, där ska du uppfylla mål för varje körövning.

  • Omfattningen på utbildningen för behörigheten AM är minst 12 timmar. Vi utbildar på dagtid och ha datum för kursstarter (max 16 deltagare per kurs).
  • I priset ingår 4 st lärarledda teorilektioner, övningsmaterial, körning på manöverbana samt 3 timmar övningskörning i trafik .
  • Vi tillhandahåller med moped, hjälm och skyddsutrustning.

Bra att veta:

Innan du startar din utbildning behövs ett giltigt körkortstillstånd.
För att beställa blanketter gå in på Transportstyrelsen hemsida.

AM-Behörighet

I priset ingår 4 st lärarledda teorilektioner, övningsmaterial, körning på manöverbana samt 3 timmar övningskörning i trafik. Vi tillhandahåller med moped, hjälm och skyddsutrustning.

Pris: 5 500:-

Myndighetsavgifter AM

Myndighetsavgifter
Tillverk. körkort 280 kr
Kunskapsprov 325 kr
Foto 80 kr

Referenser

Det självklara valet för alla som vill ta körkort snabbt. Helt underbara körlärare som lyssnar, lär ut, å tar vara på din tid på bästa möjliga sätt. Tackar för all hjälp.

Per Johansson

Mycket pedagogisk och tålmodig personal med mitt humör! Tack vare er har jag nu äntligen kortet!

Ida Puttonen