Om trafikskolan

Driver Trafikutbildningar är en av landets mest populära trafikskolor. Elever kommer till oss från hela Sverige, speciellt för våra välkända intensivkurser som finns i flera olika nivåer. Nedan så kan du läsa lite mer om vilka som jobbar hos oss och även en kortare historia om vår trafikskola.

Personal

Anki

Trafiklärare

Camilla

Kontorist

Håkan

Trafiklärare

Ida

Kontorist

Ingmari

Trafiklärare

Karl-Göran

Trafiklärare

Liselott

Trafiklärare

Maria

Kontorist

Micke J

Trafiklärare

Micke

Trafiklärare

Richard

Trafikskolechef

Stefan

Trafiklärare

Therese

Trafiklärare

Yvonne

Trafiklärare

Vår historia

Hållbarhet

För oss är hållbarhet ett naturligt inslag i verksamheten och vi jobbar dagligen med att utbilda elever efter så liten miljö-och klimatpåverkan som möjligt. Med bränslesnåla moderna bilar som uppfyller önskad miljöklass, effektiva lektioner och kunskap om eco-driving skapar vi förutsättningar för att trafikanter ska påverka omvärlden så lite som möjligt. Vi har även elfordon när det passar och gör dagliga inköp med just hållbarhet i baktanken för att bidra.

Förutom hållbarhetsperspektivet ur ett miljö- och klimatperspektiv så strävar vi efter ett hållbart företagande. Med det menar vi att vi aktivt jobbar för att  ständigt förbättra vår arbetsmiljö och förutsättningarna för att bedriva en utbildning med kvalité över tid. Väl utrustade fordon med hög sittkomfort, bra lokaler och scheman som är anpassade för en god hälsa skapar rätt förutsättningar för ett långsiktigt företagande. 

En del av On Via

Driver Trafikskolor är sedan 2021 även en del av On Via trafikutbildningar – Ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Detta gör att vi kan utvecklas och vara en modern trafikutbildare i framkant.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. Detta gör oss tillsammans med On Via till en av Sveriges mest kompletta och kvalificerade aktörer inom trafikutbildning – alltid med kvalité i fokus och lokal anknytning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med körkortet!