Jobba hos oss

Just nu söker vi fler trafiklärare, se mer nedan.

Vi är en modern arbetsgivare med målbilden att vara Sveriges bästa trafikskola. Vi värnar om ett öppet och trivsamt arbetsklimat och sätter våra kunder i fokus när det gäller utbildningen.

Har vi ingen tjänst utlyst på orten så får du gärna höra av dig ändå med en spontanansökan - vi är alltid öppna för en dialog med bra människor som kan bli en del av vårt team!

Driver Trafikutbildningar söker just nu behöriga trafiklärare

Är du behörig trafiklärare och letar efter en trevlig arbetsplats inom Gävleborg?

Just nu söker vi fler trafiklärare till både Driver i Bollnäs samt Driver i Söderhamn. Vi är intresserade av dig som kan och har behörighet för att lära ut personbil (B), moped (AM) och all tungtrafik (C/CE/D/YKB).

Kontakta vår trafikskolechef Richard Gunnilstam om du är intresserad av att jobba hos oss och vill veta mer om tjänsterna:

Richard Gunnilstam
rg@driver.se
070 517 72 75

Du kan också gå in på vår koncernsida för att se om det finns någon av våra andra trafikskolor som söker personal! Kanske kan du tänka dig att åka mellan olika orter under en period tills en ny möjlighet öppnar sig. Passar inte någon av tjänsterna dig men du kanske känner någon duktig person i branschen så får du gärna tipsa om oss!

Jobba på annan ort!

On Via Trafikutbildningar finns representerat genom ca 20 olika verksamheter på olika platser i Sverige. Med en unik bredd i våra verksamheter har vi också en unik kunskap i branschen.

Våra verksamheter växer hela tiden och vi söker ofta efter bra människor som kan bli en del av vårt team. Hittar du ingen ledig tjänst som passar just dig på en specifik ort så är vi öppna för spontanansökningar inom våra områden och verksamheter. 

Se lediga tjänster här!