För föräldrar

Vi förstår att man är noga med valet av trafikskola när det gäller ens barn eller någon anhörig. Utbildningen handlar ju i grund och botten om säkerhet för såväl förare, medpassagerare och andra trafikanter.

Vi är en kvalitativ trafikskola och ett tryggt val när det börjar bli dags för körkort för bil eller moped. Med välutbildad personal och skräddarsydda utbildningar som varken kostar mer eller mindre än de måste, får våra elever den bästa tillgängliga trafikutbildningen. Samtidigt kan du som förälder eller anhörig vara trygg i att ditt barn verkligen kan köra på riktigt efter en avslutad utbildning, och inte bara har fått ett körkort - en investering för livet!

Varför bör ni välja oss?

Vi är en seriös trafikskola med välutbildade trafiklärare

När du tar körkort hos oss så kan du vara säker på att utbildningen håller hög kvalitét. Vi är en del av On Via Trafikutbildningar och är medlemmar i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund). Vi följer Transportstyrelsens och Trafikverkets föreskrifter och har det senast uppdaterade utbildningsmaterialet för att din utbildning ska bli så effektiv och kvalitativ som möjligt.

Säkerhet och trygghet i fokus

Det kanske inte låter som världens bästa reklam för oss själva, men vi ger inte någon godkänt i ett moment innan vi är säkra på att kunskapen verkligen sitter där. Trafikutbildning handlar trots allt i grund och botten om säkerhet, och vi vill att ni som föräldrar ska känna er helt trygga med ert barns körkort eller förarbevis efter en slutförd utbildning. Vårt mål är att så många som möjligt ska klara sin uppkörning på första försöket och vi har som krav på oss från Trafikverket att inte skicka elever som inte är redo för körprov. Dessutom så säger vår erfarenhet att det blir mest kostnadseffektivt med denna filosofi. 

Skräddarsydda och effektiva utbildningar

Alla har inte samma förutsättningar när de börjar en utbildning hos oss, det är vi vana vid. Någon kanske är väldigt duktig på teorin, men behöver en extra körlektion för att lära sig starta i backe. Någon kanske är redo att ge sig ut i högtrafikerade områden direkt men behöver lite extra stöd med teorin. Vi tillämpar skräddarsydda utbildningar efter varje elev som får träna på det som behövs och tills vi är säkra på att det är dags för en trygg uppkörning

Övningsköra privat? 

Väljer ni att övningsköra privat så får handledaren självklart följa med på någon körlektion för att se hur vi jobbar. Vi kan då också ge tips i vad ni kan träna på själva för att det ska bli en så bra och effektiv utbildning som möjligt. Vi håller regelbundet handledarkurser där du kan få mer information om just övningskörning privat och vad ni bör tänka på.

Lång erfarenhet

Under alla år i branschen har vi utbildat tusentals kunder inom flera olika fordonsklasser. Vi vet vad som fungerar när vi lägger upp våra lektioner, och hur vi verkligen kan få våra elever att lära sig så bra som möjligt. Kontakta oss eller kom förbi vårat kontor så berättar vi mer och hjälper dig att komma igång!

En del av On Via

On Via är ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Med ett nätverk av kvalitativa trafikskolor runt om i Sverige erbjuder vi ledande trafikutbildning.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning.  alltid med kvalité och lokal anknytning.

Vi är givetvis medlemmar i STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund).