Bil | Intensivkurs

Intensivutbildningen riktar sig till dig som vill ta ditt körkort så fort som möjligt, oavsett förkunskaper. Utbildningen planeras i samråd med dig och anpassas efter dina behov. Hör av dig så kommer vi igång. Vi är snabbaste vägen till körkortet och hjälper dig med allt som behövs.

Intensivpaket

 • Paketerbjudande - Intensivpaket 1

  Intensivpaket 1 för bil. 15 körlektioner inkl UBK, lärarledda teorilektioner och material, riskettan, risktvåan / halkbanan, lån av bil till körprov samt övernattning. Intensivpaketet går även att boka utan övernattning för 16350:- utan boende.
  Pris: 19650:-

 • Paketerbjudande - Intensivpaket 2

  Intensivpaket 2 för bil. 20 körlektioner inkl UBK, lärarledda teorilektioner och material, riskettan, risktvåan / halkbanan, lån av bil till körprov samt övernattning. Intensivpaketet går även att boka utan övernattning för 20000:- utan boende.
  Pris: 23300:-

 • Paketerbjudande - Intensivpaket 3

  Intensivpaket 3 för bil. 25 körlektioner inkl UBK, lärarledda teorilektioner och material, riskettan, risktvåan / halkbanan, lån av bil till körprov samt övernattning. Intensivpaketet går även att boka utan övernattning för 23650:- utan boende.
  Pris: 26950:-

Intensivkurs för personbil

Förberedelser

För att kunna påbörja utbildningen måste du ha ett godkänt körkortstillstånd. Ansökningsblanketter för körkortstillstånd skaffas hos Transportstyrelsen, klicka här.

Såhär går kursen till

En intensivkurs på personbil pågår under ca 10-12dagar. Under den tiden så planerar vi in teorilektioner, körlektioner, halkbana och riskettan.

När du är hos oss så varvar du teoristudier med körlektioner. Halkbanan planeras in under andra utbildningsveckan för att du ska kunna hantera bilen tillräckligt bra och få ut maximalt av körövningarna.

I slutet på utbildningen bokar vi in utbildningskontrollen UBK (lilla uppkörningen). Då får du reda på vad som fungerar bra i din körning och vad som ev. behöver tränas mer på. Om du har blivit underkänd på något moment under utbildningskontrollen planerar vi in kompletterande lektioner inför ditt prov. Ev. får man då räkna med att komma 1-2 dagar innan körprovet.

När du bokar kursen så planerar vi även in teoriprov och körprov.  De bokas in ca 1-2 veckor efter avslutad kurs (beroende på Trafikverkets tider). Du måste ha ett godkänt teoriprov för att få göra körprovet hos Trafikverket.  Om du inte blir färdig med din utbildning kan proven komma att avbokas. Om det behövs fler lektioner så kostar de 760:-/45minuter.

Boende

Många kommer till oss från andra städer och vill ha en intensivkurs för körkort med boende. Vi hjälper dig att fixa så du har boende under kursen