Lastbil | Intensivkurs

Vi är en av få utbildare i Sverige som är specialiserade på intensivkurser även för lastbil och tung trafik. Hos oss kan du ta ditt lastbilskort snabbt och effektivt samtidigt som vi erbjuder boende i samband med studierna.

Paketerbjudanden

  • Paket - C (Lastbil) 26 600 kr

    7 körlektioner på 100 minuter, teoripaketet samt lån av lastbil till körprov. Om boende behövs under kursen tillkommer 1 800 kr.

  • Paket - CE (Lastbil med släp) 28 500 kr

    7 körlektioner på 100 minuter, teoripaketet, 10 timmar övning med simulator samt lån av lastbil och släp till körprov. Om boende behövs under kursen tillkommer 1 800 kr.

Bollnäs

Pris: Efter behov och omfattning
Bokning: Kontakta oss
Kommande tillfällen: Individuellt planerade

Söderhamn

Pris: Ej tillgängligt här
Bokning: Ej tillgängligt här
Kommande tillfällen: Ej tillgängligt här

Intensivkurs för lastbil

Innehåll och omfattning

En intensivkurs hos oss pågår under en vecka mån-fre. Under dagarna varvar du teori med körning. Veckan efter avslutad kurs så har vi bokat ett teoriprov på hemmaplan till dig.

När teoriprovet är godkänt så ringer du tillbaka till oss och vi bokar in ett körprov som du kommer tillbaka till Bollnäs och utför. När körprovet blir beror på Trafikverkets väntetider (ca 2-4 veckor brukar väntetiden vara).  

Boende

Om du behöver boende så hjälper vi dig att ordna det.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.