Micke

Trafiklärare

Buss D

Sverige behöver fler yrkesförare, men inte vilka förare som helst. Vi vill ha ansvarsfulla och välutbildade proffs för att transportera människor och dyrbart gods. Driver hjälper dig att göra en personlig plan för att nå ditt mål.

Utbildningen är uppdelad i två delar, teori och praktik. Teorin består av en del som är repetition av grundteorin (B-körkortsteorin) och en del som behandlar den ”tunga” delen.

Under den praktiska delen får du köra fordonet under realistiska förhållanden, genomföra säkerhetskontroller på bussen samt lära dig hur fordonet fungerar.

När du sedan är mogen för uppkörning kommer det praktiska provet att bestå av en säkerhetskontroll och en funktionsbeskrivning, som du ska klara först, och sedan får du köra stads- och landsvägskörning.

Vill du ha mer information ring 0278-154 37.

Bra att veta:
För att få köra behövs ett körkortstillstånd, för information och giltiga blanketter besök Transportstyrelsen hemsida: https://www.transportstyrelsen.se/sv/Blanketter/Vag/korkort/

OBS! Denna utbildning sker i Bollnäs.

Grundpriser D

Teoripaket 2 900:-
Körlektion 45 minuter 1 390:-
Buss vid körprovet 1 900:-

Körlektion 100 minuter 3 100:-
(Gäller fr.o.m. 2/8 -21)

Intensivpaket D

Teoripaket
15 körlektioner
BUSS vid körprovet
Boende under kursen

Pris: 24 450:-

Rabattpaket D

Teoripaket
15 körlektioner
Buss vid körprovet

Pris: 24 750:-

Myndighetsavgifter D

Tillverkning av körkort 280 kr
Kunskapsprov 325 kr
Körprov 800 kr

Referenser

Gjorde en intensivkurs på Driver (c/e kortet).
Bra lärare, bra upplägg. Kan varmt rekommendera denna trafikskola!

Fredrik Engström

Jag gick drivers intensiv D körkort + 140 Tim ykb, tack alla inblandade. Klarade mig genom alla prov på första försöken, grymt bra läroplan!

Jonas Källström