Yvonne

Trafiklärare

Moped

Mopeden öppnar helt nya vägar. Till träningen, kompisarna, skolan, extrajobbet eller precis vart du vill.

Mopeden öppnar helt nya vägar. Till träningen, kompisarna, skolan, extrajobbet eller precis vart du vill. En ny frihet och självständighet, men också ett ansvar. Därför behöver du ett körkort. Och det är därför Driver finns.

Resan till friheten:
Börja med att göra ett syntest och att ansöka om körkortstillstånd. Sedan kör vi igång. Utbildningen för AM-körkort är som kortast 12 timmar och utbildningen sker på dagtid med max 16 deltagare per kurs.

Du får låna moped, hjälm och skyddsutrustning av oss. En professionell och pedagogisk trafiklärare hjälper dig att bli en första klassens förare av moped, klass I.

  1. Utbildningen innehåller fyra lärarledda teorilektioner. Du är delaktig i diskussioner, lyssnar på föreläsningar och deltar i värderingsövningar. Kursmaterial ingår.
  2. Teorilektionerna varvas med körlektioner. Du får lära dig grunderna på en manöverbana först, innan du får öva i olika trafikmiljöer. I kursen ingår 3 timmar övningskörning i trafik.
  3. När du gått igenom alla delar i utbildningen bokar vi tid för ditt teoriprov på Trafikverket. För körningen finns inget formellt prov, men du måste istället uppfylla mål vid varje körövning.

Moped klass 2

För att göra utbildningen så säker som möjligt ser vi gärna att du som elev har grova kläder och skor på manöverbanan. Vi tillhandahåller med moped, hjälm finns att låna vid behov.
Läs mer

AM-behörighet (EU-moped)

Mopeden öppnar helt nya vägar. Till träningen, kompisarna, skolan, extrajobbet eller precis vart du vill. En ny frihet och självständighet, men också ett ansvar. Därför behöver du ett körkort. Och det är därför Driver finns. Börja med att göra ett syntest och att ansöka om körkortstillstånd. Sedan kör vi igång. Utbildningen för AM-körkort är som kortast 12 timmar. Du får lära dig att hantera mopeden på trygg manöverbana, övningsköra i olika trafikmiljöer och 3 timmar nyttig teori. När allt är klart, så är du en första klassens förare.
Läs mer
Boka din utbildning idag!
BOKA HÄR

Referenser

Det självklara valet för alla som vill ta körkort snabbt. Helt underbara körlärare som lyssnar, lär ut, å tar vara på din tid på bästa möjliga sätt. Tackar för all hjälp.

Per Johansson

Mycket pedagogisk och tålmodig personal med mitt humör! Tack vare er har jag nu äntligen kortet!

Ida Puttonen