Välj stad: Bollnäs / Söderhamn / Yrkesförarutbildning

AM-behörighet(EU-moped)

När du startar din utbildning varvar du teoristudier- och körlektioner. Vi har 4 st lärarledda teorilektioner där du som elev är delaktig i diskussioner, lyssnar på föreläsningar, och deltar i värderingsövningar. Körningen inleds på manöverbana för att sedan övergå till övningskörning i olika trafikmiljöer.

När du gått igenom alla delar i utbildningen bokar vi tid för ditt teoriprov på Trafikverket. För körningen finns inget formellt prov, där ska du uppfylla mål för varje körövning. Om du ej uppfyller dessa mål och behöver komplettera körlektioner tillkommer 450 :- per timme.

  • Omfattningen på utbildningen för behörigheten AM är minst 12 timmar. Vi kommer att utbilda på dagtid och ha datum för kursstarter (max 16 deltagare per kurs).
  • I priset ingår 4 st lärarledda teorilektioner, övningsmaterial, körning på manöverbana samt 3 timmar övningskörning i trafik .
  • Vi tillhandahåller med moped, hjälm och skyddsutrustning.

Bra att veta:

Innan du startar din utbildning behövs ett giltigt körkortstillstånd.
För att beställa blanketter gå in på körkortsportalens hemsida.

Priser & paket

AM-Behörighet

I priset ingår 4 st lärarledda teorilektioner, övningsmaterial, körning på manöverbana samt 3 timmar övningskörning i trafik. Vi tillhandahåller med moped, hjälm och skyddsutrustning.

Pris: 4 900:-

Myndighetsavgifter

Myndighetsavgifter (ingår ej)
Körkortstillstånd 150 kr
Tillverk. körkort 150 kr
Kunskapsprov 325 kr
Foto 80 kr